Помощь - Поиск - Пользователи - Календарь
Полная версия: Чем заняться в свободный день?
Единственная > Форум > Свободное время
Страницы: 1, 2, 3
Lavazza
Я теж дуже люблю море rolleyes.gif В дитинстві ми їздили кожного літа , в Чорноморську жила мамина сестра і я пам"ятаю , що я дивувалась від того , що коли вона з нами вийде на пляж , то вона така незагорівша , біла , ніби приїжджа.

Ми вчора ходили на шашлики , в племінника святкували ДН . Тільки така погода була- дощ і холодно , що сиділи в домі sad.gif

Згадала ще, як в дитинстві, їхали з Криму і кожного разу таке , що звідти виїжджаєш - спека , приїжджаєш додому дощ і сиро .Зразу хотілося вернутися назад до моря .
Терпіти не можу таку погоду яка зараз в нас - портиться настрій і хочеться тільки спати.
biruza
Цитата(Yanochka @ 12.6.2011, 23:11) *

А теперь гулять пойдешь? Я не могу столько спать днем, даже, если лягу после 14.00 на пару часиков-все, полночи гулять буду sad.gif

Я вообще днем сплю очень редко, а вчера так сморило - наверное, из-за дождя.
Не гуляла smile.gif - немного телек посмотрела, легла в полдвенадцатого, сегодня все вместе до восьми дрыхли.
Отсыпалась за будние дни, когда ложилась в двенадцать - час, а вставала в шесть.

Цитата(Lavazza @ 13.6.2011, 8:05) *

Я теж дуже люблю море rolleyes.gif В дитинстві ми їздили кожного літа , в Чорноморську жила мамина сестра і я пам"ятаю , що я дивувалась від того , що коли вона з нами вийде на пляж , то вона така незагорівша , біла , ніби приїжджа.

У мене теж в Чорноморсьську родичі - двоюрідна сестра бабусі з сім"єю, ми раніше часто до них їздили.
Я так заздрила - до моря 20 хвилин пішки, думала, якби я там жила - з пляжу не вилазила б.

А коли тут, удома, переїхали в таке місце, де п"ять хвилин до річки, до міського пляжу, думаєте, кожен день купалась? А нічого подібного, весь час якісь справи, якщо раз на тиждень вибиралися, то вже було добре.
Так, мабуть, і люди, що біля моря живуть...
Фисташка
А я люблю дождь smile.gif

И грозу.
Это текстовая версия — только основной контент. Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста, нажмите сюда.
Русская версия Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.