Цитата(MetElka @ 27.8.2011, 13:18)

скоро воно буде з Собчак
Мені російське шоу цікавіше дитися тому що там класні коментарі від свах і самої ведучої. Байрачці до них рости і рости. А те що там і там герої реальні я навіть не сумніваюсь
Правда з Собчак? Тоді треба буде подивитися на це шоу
Мені Сябітова подобається, а друга ведуча (актриса, забула її прізвище) якось так себе зверхньо вела з героями, іронізувала з них - я б до такої свахи не звернулася

Байрак підкупає тактовністю і доброзичливістю.
Герої-то реальні, але є деякі нюанси. Я днями спілкувалася зі смвоєю колишньою ученицею, вона вчиться в інституті телебачення, проходила практику на одному з каналів - була асистентом на схожому шоу, то говорила, що на кастингу вибирають героїв з цікавими нестандартними поглядами, історіями, а потім кожному говорять - твій імідж має бути такий і такий, для цього роби те і те. Тобто реальний характер, світобачення людини гіперболізується і часом доводиться до абсурду - а все заради глядачів, щоб їм було цікаво дивитися, і шоу мало високі рейтинги.
Ну кому буде цікаво дивитися те ж саме "Давай одружимося" не з хлопчиком-міліонером, а зі сторожем чи вантажником?

І якщо герої позитивні і прісні - це режисерів не влаштовує, і таким найчастіше на кастингах говорять - приходьте наступного разу