Помощь - Поиск - Пользователи - Календарь
Полная версия: Проблема з батьками
Единственная > Форум > Психология
Страницы: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Yusya
Ой, прочитала деякі пости ( на всі не вистачило часу) і переконалася, що "мами разні нужні, мами всякі важні". У мене теж ситуація певною мірою комічна, якби не було так гірко. Як тільки я (дівчинка за 30)зберуся десь "потріпатися" з подружками (це буває досить рідко, можливо раз на два-три місяці), то через 2 години моєї відсутності лунає дзвінок мами і починається промивка мозгів: Ти ще довго будеш? А що там діти роблять(зауважу, 14 і 7 років, які раді, що я нарешті десь пішла)? А діти голодні, чим ти їх годувала? (це взагалі у нас тема, закрита для обговорення - діти мають їсти кожні 2-3 години, як грудні, бо інакше вони спортять собі шлунки). Потім починається, як я називаю, накручування себе - дзвінки поступово частішають, в голосі істеричні нотки, завершується все тим, що в голосі сльози, ледве дихаючи і коронна фраза - "мені дуже погано, йди додому негайно". Додам, я у шлюбі вже 17 років, я сама водій, пью дуже рідко і дуже мало, якщо я з машиною - я дуже легко відмовляюся від пиття. Приводів думати, що я алкоголічка чи гуляща, я не давала їй ніколи, я взагалі домосидка, важка на підйом. Чоловік нормально ставиться до моїх спілкувань з подружками. Після цього зі мною мама тиждень не розмовляє. Останній раз я не витримала і зірвалася, наказала купу образливих слів і сказала, що тепер, як я кудись ітиму, телефона з собою не братиму і через неї і мої діти не зможуть до мене дозвонитися ( насправді в мене є ще один номер, про який вона не знає). Так мама віднайшла телефон моєї подружки, яка на той час була зі своїм МЧ і звісно мої проблеми їй аж ніяк не потрібні були, і їй надавала завдань щодо мого пошуку. Недавно і чоловік мій теж сказав, що це за садистські методи, каже, а я (тобто, він) взагалі для чого? Чому вона вирішує, де бути дітям(якщо мене немає, вона дзвонить молодшому сину (бо старший вже не слухатиметься) і наказує йому прийти до неї їсти, не дивлячись на те, що дитина з татом. Малий - дитина дуже вразлива і відмовити не може, бо вона тисне на нього тим, що образиться і більш ніколи не буде щось робити, бла-бла-бла ( дитину легко залякати). До речі, ставлення до моєї старшої сестри зовсім інше, їй вона і слова поперек не скаже, буде про все жалітися мені. Чому так, я не розумію, і як мені далі з цим боротися, я не знаю. Я сама в деякій мірі психолог, вже і розмовляла, доводила їй, що вся проблема в ній, в її безпідставних страхах. Зараз я пішла на кардинальні міри, просто сказала їй, що забороняю втручатися у моє життя. Заборонила їй налаштовувати дітей проти мене ( бо останнього разу вона розповідала старшому сину, яка я невдячна, що так поступаю з нею). Раніше я була більш різкіша у висловах - і це її не зупиняло, а зараз просто в силу віку вже по-їншому до всього ставлюся, не хочеться сваритися, кричати, просто хочеться деякий час не бачити і не чути її. Хоча сама себе і караю за такі думки. Що робити, як пояснити їй.
Ольчик Е.
Цитата(Yusya @ 31.7.2011, 18:03) *

Ой, прочитала деякі пости

Вы сказали про сестру, которой мама "слова поперёк не говорит", почему?Как думаете?
Лена-Maus
Цитата(Ольчик Е. @ 31.7.2011, 19:34) *

Вы сказали про сестру, которой мама "слова поперёк не говорит", почему?Как думаете?
Вставлю свои пять копеек. Наверное потому что с сестрой разговор будет короткий. Мама с ней выступает в роли младшей дочери.
Ольчик Е.
Цитата(Лена-Maus @ 31.7.2011, 22:05) *

Вставлю свои пять копеек. Наверное потому что с сестрой разговор будет короткий. Мама с ней выступает в роли младшей дочери.

И я о том же biggrin.gif
Никоя-ДАРА
вчера меня обвинили что я не посути рассказываю и не тех темах.
Рассказываю теперь посути.
Посидела я подумала и решила поступать так как мне посоветывали.Тобишь,когда мама начинает заводится сказать что люблю её и т .д.
Сегодня завелась с самого утра.Я же и говорю,мол,мамочк не надо нам тяжело обоим пожалуйста я тебя оченб прошу не заводись,я тебя очень люблю.
Ответ:"Да пошла ты нахрен!"
Результат -я сижу реву. sad.gif sad.gif sad.gif
malinchik
А ты думаешь, что с первого раза все будет хорошо? Вы уже сколько времени общались так, привыкли, не все сразу. Я думаю, стоит дальше продолжать в том же духе. А мама, уверена, раскается и пожалеет за свой ответ, даже если тебе не скажет. Не вини ее, она на взводе так сказала
optimistka20.10
Согласна с Алиной. все так и есть. Из одной фразы отношения не наладятся. тебе нужно настроиться и быть сильной, только тогда что-то, возможно, поменяется.
Лия
Цитата(Никоя-ДАРА @ 24.2.2012, 10:53) *

Посидела я подумала и решила поступать так как мне посоветывали.Тобишь,когда мама начинает заводится сказать что люблю её и т .д.
Сегодня завелась с самого утра.Я же и говорю,мол,мамочк не надо нам тяжело обоим пожалуйста я тебя оченб прошу не заводись,я тебя очень люблю.

Даша, это она от неожиданности!!!

Никоя-ДАРА
Цитата(Лия @ 24.2.2012, 11:05) *

Даша, это она от неожиданности!!!

Я тоже так подумала laugh.gif У неё было очень удивлённое лицо huh.gif Но сейчас уже замолчала smile.gif
Ольчик Е.
Цитата(Никоя-ДАРА @ 24.2.2012, 9:53) *

Даш, у вас 30 лет отношения "не в дрызг", а ты хочешь что бы за один раз "я тебя люблю" всё нормально стало. Ни одна болезнь не лечится одной таблеткой, так что от рыданий твоих толку как с козла молока. Хочешь изменений-жди.
Лена-Maus
Даша, ты бы с ней поговорила по душам в спокойное время об этой ситуации.
Лия
Цитата(Никоя-ДАРА @ 24.2.2012, 11:10) *

Я тоже так подумала laugh.gif У неё было очень удивлённое лицо huh.gif Но сейчас уже замолчала smile.gif

Ну хоть не стала продолжать орать - тоже ведь хорошо wink.gif
Никоя-ДАРА
Цитата(Ольчик Е. @ 24.2.2012, 18:07) *

Даш, у вас 30 лет отношения "не в дрызг", а ты хочешь что бы за один раз "я тебя люблю" всё нормально стало. Ни одна болезнь не лечится одной таблеткой, так что от рыданий твоих толку как с козла молока. Хочешь изменений-жди.

Оля,я всё понимаю.Просто хотя бы не надо было меня посылать sad.gif

Цитата(Лена-Maus @ 24.2.2012, 18:17) *

Даша, ты бы с ней поговорила по душам в спокойное время об этой ситуации.

Я говорила, Лен,и не однократно.Наверное,всё раскалено до такого предела,что любое моё слово воспринимается в штыки.Сегодня целый день мамочка- мамулечка(это очень тяжело, когда при этом на тебя кричат)У отца сильный запой.Три дня к ряду практически ползком до дивана доходит.По ночам кричит(растолкать не возможно)Она всегда на взводе, когда он так напивется.И даже если я спокойна всё равно меня тронет.

Цитата(Лия @ 24.2.2012, 20:06) *

Ну хоть не стала продолжать орать - тоже ведь хорошо wink.gif

Да скандала не было, но нотации читала весь день.Я молчала.
Это текстовая версия — только основной контент. Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста, нажмите сюда.
Русская версия Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.